SEVEN

page1XXV Torneig Rugby Platja de Sitges

El proper dissabte 15 i diumenge 16 de juny a la platja de La Fragata de Sitges es realitzarà la XXV edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges, i que com en anys anteriors hi competiran equips en categoria sènior masculina, sènior femenina, veterans o la modalitat de Touch Rugby, i sense oblidar els més joves passant per totes les categories inferiors des de Mini-Rugby que tenen 5 i 6 anys fins a Sub18.

Serà una gran festa del Rugby doncs esperem comptar amb la presencia de més de 800 participants, superant la trentena de clubs, on val a destacar la presència de les escoles de Rugby del Fenix de Zaragoza i la Escola de Rugby de Vallespir de la Catalunya Nord. que sumats a la resta d’equips procedents de Catalunya i Espanya resulten més de 70 equips.

Com en la darrera edició el Torneig es cel.lebrarà en dos dies, els Sub18 obriran el Torneig el dissabte al matí, seguits al migdia del mateix dissabte amb les categories Veterans i Touch. A la tarda serà el torn de Sènior Femení i Sènior Masculí. Els més petits des de Sub5 fins a Sub16, seran els protagonistes en la jornada de diumenge, en la que es tancarà un Torneig totalment consolidat al calendari català de torneigs de Rugby Platja i que a l’hora s’ha convertit en un clàssic dels esdeveniments esportius que es celebren a la nostra vila.

Com en les darrers vint i tres anys els camps de joc es disposaran a la platja de La Fragata, on es jugaran més de 100 partits de Rugby. Tothom esta convidat a disfrutar de platja, sol i el més important RUGBY.